Kesan Buruk Bila Follow Banyak Blog - Denhanda

9 Oct 2013

Kesan Buruk Bila Follow Banyak Blog

ngeri kot!!

harini MG join GA dari blog miss fluffy 
so MG memang suka giler blogwalking kalau MG tengah free dan internet no buffering.
lagi2 bile organizer GA buat link yg direct page joiner .
lagi la syok MG bw..
tekan tekan
komen komen
foloow folow
memang hampir semua MG akan folow
sbb certain dari yg join mmg rakan blog MG
ada yg MG da kenal dah pun
kenal kt alam cyber jela
sua muka belum rezeki lagi

then nak jadi cerita
after 50 blog follow sure akan jadi camni .



biru
merah

lepas tu MG stop sebab MG takut jadi macam aitu MG kena block one day ke few days tak ingat 
sebab nila
sebab banyak sgt follow blog orang 
hahaha
bukan tangan kita jadik banyak macam gambar 1st tu ..bukan bukan ..hikhik

korang penah tak camni?
lepas kuar tulisan merah untuk verify terus MG stop follow
tunggu malam nanti sambung follow blog and blogwalking 
haha
so korang, dah follow belum blog MG :)


pesan MG
jangan bodoh bunuh diri sendiri 


36 comments:

  1. Tak jd cmni lg mg..sya pun duk folo menfolo ni semua yg join semen misflyfluffy..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      MG dah 2x mcm ni..
      nak nak kalau yg join GA tu da 90++ joiner.
      lenguh nk tgk satusatu
      bukan ape , MG suka tgk blog orang ..
      so kalau MG ad list blog sndri senng la MG nk bw nex time ..hehe :)

      Delete
  2. pernah jugak jadi mcm tu , kejap lg okay la tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...MG biar rest dlu ..komen2 je dlu nnti folow blik :)

      Delete
  3. mmg gitu...hahaha...sally kadang sambung esoknya pulak...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xp..
      bookmark then smbung lagi few hours or nex day kan sally :)

      Delete
  4. oo.. kalau kita follow bnyk2, mmng akan kuar camtu.. so hadkan la ye..
    bukan apa, menyusahkan pun ada bila kuar bnda alah tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xp.
      ni aritu MG stok sgt folow
      nk plak tenet mmberi kerjasama ..smooth je ..laju je tu yg jdik mcm ni tu :)

      Delete
  5. huh..? ye ker.. mama tak pernah kena pulak, takutnye.. pelik2 betul lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela ma, kalau folow direct sekali byk mmg jdik mcm ni ..tkot kite spamming kot..huhu

      Delete
  6. prnah gak la dulu masa newbie... asyik follow ja belog . komen2 xtinggal pon... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..MG newbie kn sbb tu mcm ni ..hehe
      tp MG suka komen2 skali.
      n suka sgt kalau pegi lg skali komen MG ad kt page tu :)

      Delete
  7. hahaha.. gambar tangan tu lawak la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan?
      besambung sambung pula tgn nya :P

      Delete
  8. Replies
    1. haa! sib bek sempat folow blog awk tau ! :)

      Delete
  9. hihi...smlm ada jgk trserempak dgn MG time ber blogwalking..:) tak sangka byk tol smpai 50.hhaha...ida just pick satu dua je=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MG mmg folow semua sbb semua unik2 ada style sendiri .
      MG komen dalam hati je kdg2..hehe

      Delete
  10. setakat ni tak pernah jadi lagi dear :) singgah petang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti jadi kalau folow blog consequently
      try .msti jdik cmni ..haha :P

      Delete
  11. geli la tengok jari pic tu, meremang bulu roma yumida..hihi
    aah sama la..yumida sering kali terjd mcm ni..especially bila weekend ms nak join segmen..byk sgt nak mempolo nye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha!
      tau takpe..byk sgt lak blog skank ni ..
      kalau nk folow semua mmg nk kne la ngn gugel ..haha :P

      Delete
  12. ok dah =) aik?? sy xpnh lg kena mcm MG..rsanya..sy terus je follow smpai hbis..tp blog ttp ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah? hehe
      ohyeke?
      MG aritu pecut follow sbb tu jadik macam tu kot :P

      Delete
  13. eh,,
    ada jugak ek efect follow bnyak.
    shark x pnah kene lagi nie.

    cuma kesan buruk follow bnyak blog,x smpat nk bw suma.
    eheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      xdela byk sgt MG follow but then kalau ada some tu dapatla MG bw semua blog ..
      semua? tak tak..half je kot..hehe :)
      mana yg rajin update la kan :)

      Delete
  14. Replies
    1. tau xpe :(
      tp dah ok dh..boleh mollow follow :)

      Delete
  15. sy tak rajin sgt nk follow kot sbb tu tak tau.bg sy follow tu bukan penting sgt...sy lebih suka baca entry n komen.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela PK tp kalau MG xfolow blog nnti asek 2 3 blog tu je yg MG komen n baca ..
      buat nye diorg update staun skali ?
      bosan ...hehe
      tu folow ramai.
      nnti kt new feed dpt bca pelbagai skit :)

      Delete
  16. Contribute to blog commenting. Don't follow too many blogs. Later blogger will blog you.
    Keep it up! Babe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup!
      thanks for the gud tip VG :)

      Delete
  17. Terkejut tengok gambar 1st tu xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg 1st tu sje je wt trailer :)
      mana ada org tgn mcm tu ..kot..huhu

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger