1st GiveAway by Sheila Eiman - Denhanda

10 Oct 2013

1st GiveAway by Sheila Eiman


Syarat Penting : Blogger yang warganegara Malaysia
1. Follow Blog Sheila Eiman and Like HERE and HERE

2. Follow semua blog sponsor dan Like Pages diaorang ni k... (Jujur! akan disemak!)

i. Follow Nabila Medan  Like NabilaMedan Punye blogspot
ii. Follow Eyqa Hasnan Like EyqaHasnan's Blog
iii. Follow Sheila Shahfiekry Like Sheila Shahfiekry.My
iv. Follow Aisyhah Nyais (//Just Like Me) Like NNAisyhah
3. Buat entri bertajuk '1st GiveAway by Sheila Eiman', copy banner dekat atas tu. Tepek kan dekat entri korang. Siap buat entri, copy url dan paste kan dekat ruangan komen. senarai peserta akan di update.


haaaa...senang je kan?
follow follow like like like then publish!
setel!
jom join GA ..
MG suka join GA ni ..hehe 

12 comments:

  1. Rajin betol join =) good luck...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      ad gak prasan .
      sbb lately blogger asek bg GA je
      so MG join jela..
      smbil2 crik kawan :)
      jom join fais :)

      Delete
  2. nampak menarik saja GA ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join nida!
      sng je tau syarat die ..huhu :)

      Delete
  3. semoga ada rezeki kita mng ga ni...amin:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah. MG menang roti canai tanpa kuah... hehehe...
    Apa pun gudluck tau. =)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen.. moga berjaya....

    ReplyDelete
  6. best nyer.. moga berjaya la :D

    ReplyDelete
  7. hi trima kasih.. :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    ReplyDelete
  8. saya join :) dengan nama Allah..
    http://niksyaza98.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-sheila-eiman.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger