Segmen 1st Mama - Denhanda

17 Sep 2013

Segmen 1st Mama


 Mama akan tutup segmen mama pada 30hb September 2013. Mama mencari 15 pemenang bertuah. 
syarat pun sempoi je.
be mama's folower and like fb mama je
jom join segmen mam ni :)

12 comments:

  1. Good luck and all the best...^_^

    ReplyDelete
  2. salam dear...
    terima kasih kerana join segmen mama...

    ReplyDelete
  3. gud luck.. saya follow sini.. jemput join GA ni http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.htm

    ReplyDelete
  4. tq guys!
    gud luck too...
    jap! nk terjah blog korg balik :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini #180
    jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

    ReplyDelete
  6. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini dah sblm nie..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. thanks korang yg sudi BW here :)
    gud luck jgk pada koranng :)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger