Pelik! harimau bergading - Denhanda

5 Sep 2013

Pelik! harimau bergading

ternampak 1 keratan akhbar.
MG mmg baca paper sekali imbas je.
tapi yg ni mmg macam pelik .
baca  sekali imbas pun dah nampak pelik.
ce korang baca..
mana yg pelik tu?
hahahaha




nampak tak??
nampak tak apa yg MG nampak?
bukan MG sengaja nk cari kesalahn org lain tp MG sje je nak share.
klakau na..haha.
mesti dia mimpi harimau mlm tadi tu pasal dia asek ingat harimau je 
sampai tertukar plak harimau dgn gajah.huhu

8 comments:

  1. Huhu suspen la pulak.. macam mana bole jadi harimau pulak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. suspen je tp klaka..
      makin lame tenung mkin kelaka plak..huhu :P

      Delete
  2. typo error dan fikiran tak focus tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, tak focus ni ..
      smlm die pergi zoo tgk hrmau mengaum tu ..hehe

      Delete
  3. hak3.. kelakarnya. boleh plak salah taip

    ReplyDelete
  4. haha typo lettew. macam2 lorr

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger