Tolong report fan page ni - Denhanda

25 Aug 2013

Tolong report fan page ni

Mana yg dah ikot blog MG sure dah tahu pasal fan page ni .
Sebab dulu MG ada buat entri pasal fan page ni

Lepas tu MG tgk fan page tu dah takde, diorang dah delete kot, then MG pun lega.
Lepas berapa bulan MG terpikir nak tengok balik.
Betul ke dah delete, rupanya tidak .
Makin rancak admin sana upload gambar .
Malas MG nk cita byk
Korang tolg spread and report fan page ni.
Takde pekdah pun

Memalukan je .

This Two fan page please spread for report to notify mark and team to delete them !!



kalau korang tengok gambar2 tu MG sendiri pelik mana la admin tu dapat gambar2 macam tu.
yg MG geram sbb mostly melayu dan MG percaya mereka ISLAM .
tu MG marah sgt.
gambar2 diorag tu mmg diorang saja nk expose or mmg diorang tak tahu masuk sana ke MG pun tak tahu
tp yg MG tahu fan page tu tak patut wujud!


7 comments:

  1. Tak bertamadun sungguh la depa nie..suka2 hati jer nk curik gambar orang..please hati2 la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula,
      yg elokbertudung tu xnafi la
      tp ada certain yg mmg mcm sengaja je letk gmba cmtu.
      ermmm.
      sedih tgk budak2 mcm tu ..
      huawaaaaa!!

      Delete
  2. nak buat macammana--manusia ni macam-macam perangai ekin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula,
      kadng2 gamba2 tu mcm sengaja plak.
      sbb dlu MG tgkramai yg MG kenal tu
      MG wt post suh tgk2 ada x gamab diorag dlm tu.
      ada yg take action ada yg wt xtaw.
      xpela, janji MG dah suruh tolg report
      sama2 la kita report and hope fan page ni cpt delete forever!!!

      Delete
  3. kesiannya..

    done follow sini no. 107
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger