Serba Salah Nak Komen - Denhanda

4 Aug 2013

Serba Salah Nak Komen


Terjah blog orang dan rasa nak komen, kita komen,
kalau tak komen pun tgl jejak di chatbox
tapi paling serba salah nak komen bila.....

  • Tak pernah ada orang komen dan blog tu  mmg bukan tempat org nak komen2
  • Owner blog tak publish komen padahal bukan kita mecarut2 kat dia pun.hampa je bila pergi balik blog tu nak tgk blik komen tp takde pun.sedih tau …huhu
  • Semua komen sebelum tu sama je, nice dari 1st comentar sampai yg ke 220.
  • Owner blog tak reply komen, bukannya komen kita je die tak reply, semua orang dia tak reply. At least satu ke kan? Xpela, pikir positive owner sibuk kot tambah puasa ni sibuk buat kuih raya.
  • Tgk orang lain semuanya komen –ve, malas nak komen bagi hot. Mmg ingat komen nak nasihat tp api marak kalau curah air pun tak padam ..nanti dengan kita2 dijilatnya sekali…hehe
  • kena sign lain dari akaun google. leceh! hehe

saya paling minat komen.
sy rasa sy memang komen setiap entri yg sy baca kecuali ada benda benda di atas yg menghalang saya dari meninggal kan nota kaki.

so ini saya punya pendapat la.
korang tak tahu plak.
yg ada kaki komen tu memang tak kisah kot .
asal lepas baca terus komen.

yela, komen komen ni benda yg bagus.
dapat jugak lah menambah perasaan suka update kepada owner blog untuk update blog yg dah berbulan bulan tak update ..hehe :)

anda bagaimana ? 


menagih simpati suh bawa balik kg raya ...
bawak naik tren kalau dlm cage takpe kan?? :)


12 comments:

  1. tak semestinya, kenapa mereka tak publish komen mungkin mereka tak online.. kena sabar, baru sekali komen belum tentu owner blog akan perasan...

    kena sabar dan sabar .. kalau baru berbelog, kena banyak belajar dari senior jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...
      sbb byk sgt kot komen masuk so, diorg tak perasan.
      sy ok je just my 2 cent :)

      ok, buah cmpedak di luar pgar amek galah tlg ajarkan ^_^

      Delete
  2. ouh , macam tu ehh ? erk, saya baru jer berblogger , so masih kurang arif sgt .
    hrp2 boleh tnjuk ajar . hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. just my 2cent je .
      org lain tatau plak mcm mne :)

      no offense .
      sy pun baru bejinak . takpe kita blaja sme ^_^

      Delete
  3. saya pon suke komen entri org. tapi bila saya baca entri org dan tak tau nak komen apa biar jela.. tggl jejak kat shoutbox..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!
      sib bek ad shoutbox, bole borak2 sne kan :)

      Delete
  4. sy pun suka komen..terpulang la owner nk respon or x.. sbb komen blog ni x cm fb.. xde notify.. x tw pe update lps tu.. haiyoo..

    ReplyDelete
  5. @zeera: betul2. terpulg la nk respon ke tak kan ? tp bgusla kalau respon. suka sikit. kan ? :)

    ReplyDelete
  6. owner sibuk buat kuih...jgn kecik ati...kdg2 diorang masa yang ade update blog aje..komen2 yg ade diorang bace..mungkin xsempat nk bals aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela kot bz..xp, kita lepak2 je blogging kan :)

      Delete
  7. wah ekin ada seisi meluahkan perasaan ke ..nway rasanya yang tak sempat balas tu kadang-kadang buzy..tambah pulak entry satu hari 5/6..kalau satu komen satu entry ok..kalau banyak komen memang lambat nak balas..tapi rasanya dia orang baca...so just enjoy yourself k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      taklah ni bukan entri yg meluah prasaan.
      entri ni yg ES ingtkan boleh jdi antra sebab entri tidak dikomen.

      tp ntah mcm mne menulis skali emosi .
      haha

      takde apela ...sy ok je.
      biasa la blogging tuk suka2 kan.

      hehe..
      tak mluah prasaan n tak marah lgsg pun ni tau :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger