Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2 - Denhanda

20 Aug 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

23 comments:

  1. dr segmen sama^^ follow sini

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan..:) good luck jugak kat ekin..:)

    ReplyDelete
  3. Thanks ekin sudi sinngah and follow Blog santai...senang-senang datang lagi ya...

    ReplyDelete
  4. Akak singgah sini..
    Selamat bersegmen
    Semoga berjaya..

    Selamat Hari Raya... ^_^

    :-)
    x0x0

    ReplyDelete
  5. Good luck ekin. Tu dah boleh publish segmen ni.hehehe http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Salam perkenalan dari Tiey. Done follow sini #65 :)

    ReplyDelete
  6. ok . thanks sume.

    ni bru publish pakai copy paste je.
    xgne html code sbb nnti ada erro then entri jdi pjg ke bwh je..huhu.

    ada jgk td yg ekin blgwlking blog nye jdik cmtu, n dah tau sure die copy paste code tu.
    xtaw mne silap , mlas nk pkir tu yg copy paste je ...huhu..

    ReplyDelete
  7. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  9. salam raya...salam kenal

    ReplyDelete
  10. dari segmen bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    jemput singgah..

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yg sma.. salam kenal.. ^_^

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  13. yeye..thanks korang..thanks sudi jenguk2 blog ES ni..

    jap! nk p jenguk lg blog sorang2 :)

    ReplyDelete
  14. salam kunjung balas..salam ukhuwah..

    http://mynameisnurha.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. gud luck..
    shark pn ada join nih..
    samo2 ler tunggu result nnti yerp.

    ReplyDelete
  16. datang buat kuih raya kat sini. waa ramai yang bersegmen kan hihi

    ReplyDelete
  17. @shark
    sme2 la tgu esok kn. huhu

    @KC
    buat kuih rya lg ke? :)

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yg sama..done follow sini.. ;)
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
    #77

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan dari Kenit, menyinggah dari segmen yg sama :)

    Done follow back :)

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger