NAK LAIN TAPI JADI LAIN - Denhanda

22 Aug 2013

NAK LAIN TAPI JADI LAIN

korang yg dulu pernah layan blog MG yg buruk giler dulu sure perasan ttg perubahan blog MG ni kan?
actually MG nak design yg comel2 .
yg cute2
ada pari2 tebang.
ada bear dgn mata kelip2 la.
ada shinning2.
semua la yg di katakan comel2..
ada snow falling
chabox yg keluar masuk, tekan bear keluar, tekan balik masuk.
nak ada lagu la.
nak

tapi bila MG da gabungkan aspek2 comel tu.
ya Allah!
messy giler la plak nampak nyee.
serabut !

yela bukan pandai pun nak design2 ni.
men ambik letak je.
sekali finishing dia macam something wrong je.

MG sendiri kalau sbg visitor pun tanak dtg dah len kali ...hahaha.

so, MG delete dan MG cari design yg semart dan simple serta sempoi.
then ...ni la jadinya skank.



semart x blog MG .
rasa nyaman gila nak update blog sebab macam kemas tersusun je dgn petak petak ni .
kan? cakap la kan.... hahaha..

ok la... nak p ajak org dtg blog tgk "rumah" baru MG ni ..
selamat menengok nengok ye :)
buat mcm rumah MG, jgn buat mcm rumah korang ...hahaha

blog MG ni jgk akan cuba mem promote KULIAH.TV
ap tu kuliah.tv nanti MG akan cerita sebab skank ngah bikin lgi.
cerita belum siap ..hehe.


20 comments:

  1. To be honest kita suka blog yang simple coz kalau terlalu banyak elemen lambat nak loading, kalau sapa=sapa yang guna broadband memang masak nak tunggu...Blog ekin ni dah kira ok..laju je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ES rasa tak tukar dh theme ni.
      elok je tesusun..suka :)
      kemas. tp tgkla kalau tukar angin nanti ..huhu

      Delete
  2. tak apa, pelan2 cari yang bersesuaian, akak dulu pun take time juga nak build up blog layout and template ni... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula kak, lme2 bru jdik cntik.
      cntik layout akk tu ..
      nanti ubah angin nk wt cmtu plak
      yg fancy2 ..hehehe :)

      Delete
  3. terbaek design blog nie..
    cmner shark xleh jumpa lak template nie..
    nice..
    mmg simple.
    ramai ler pasni singgah kalu blog dh cmni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      tmplte ni lg srabut shark
      ni ES dah edit2 tgl mne yg bekenan je ..

      shark lambat sgt crik ..ES dah dpt dlu ..huhu
      simple je kan?
      sng nak tgk ...huhu
      shark p edit blog cpt! ramai dh tgu2 tu :)

      Delete
  4. blog macam ni kemas, teratur. yang penting bila loading tak berat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mimie! :)
      betul2...yg pnting xtgu lme nk loading kn?
      blog mimie pun ringn tau.

      Delete
  5. simple dan smart design ES kali ni..leh dtg singgah lagi lain kali :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2 ...jgn malu nk singgah len kali ye :)

      Delete
  6. design blog yg ni lagi oke dri yg dulu.eheee.. lagi simple.. n

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ni okei dr dlu..
      yg dulu tu asal boleh je..henhehe..

      yes! nk stay dgn ni jela..
      semart kan ? huhu :)

      simple seng nk crik tu pnting :)

      Delete
  7. salam kenal dan singgah sini.done follow!

    ReplyDelete
  8. nmpak lain dari yg lain. tapi still nampak kemas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks..
      rasa xtuka dah theme ni kot just add je mne perlu kt tepi tepi ni :)

      Delete
  9. Errmm...bagus jugak theme mcm ni. SEO support rasanya. Tak mcm yg wan punya. SEO problem sket. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa...yeke?
      kenapa?
      SEO mmg support pun, tu yg penting..hehe :P

      Delete
  10. sy pun suke blog yg simple. kalau blog yg semak2 tu, sy tak dtg lagi dh. sbb malas nk tunggu loading

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..nk tgu loading tu mlas betul kan? :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger