LIGHTING NEWTAB - Denhanda

23 Aug 2013

LIGHTING NEWTAB

tak tahu macam mana tiba2 je terjadi sendiri.
newtab baru dari chrome.
MG memang guna chrome, kalau takde kat lappy sure MG suka hati install kan ..huhu
haritu kalau sape perasan chrome mcm bengong2 sikit.
loading2 lambat giler.
pelik jugak sebab RAM dah 8GB pun lembab lg mcm tu ke..
buka lain ok je ..
rupanya chrome buat something new to upgrade and maintain their credibility.
padahal bila MG gugel lama dah newtab ni tp dlm buln 7 aritu la.
tapi memang cun giler !
jom MG tunjuk sikit rupa dia macam mana .

page 1st

page 2nd

page 3rd and byk page boleh add sendiri macam biasa 

boleh tukar2 wallpaer dia, tayah sesusah nak cari 

nex wallpaper, ada dalam 100++ kot ready wallpaper yg MG main..haha

ni kalau kita switch dlam bentuk search. tadi bentuk touch 



cantik kan?
nampak lagi hebat dan cool giler .
ke korang memang dah tahu newtab chrome ni MG sorang je ketinggalan ? haha.
kalau yg belum cuba tu boleh cuba. memang nampak cool giler.
rasa macam canggih chrome kali ni dgn lighting newtab ni which is the best new tab replacement for the chrome  :)


lagi wallpaper..cecantik sume gambar dia bagi ..
tu sedap men tekan2 next ..huhu







ok..itu ajer :)

8 comments:

  1. wahh awesOme mcm mana buat??.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah la tsania.
      tatau lak mcm mne dapat new tab ni.
      xpe, nnti dah tau cne nk install ke ape MG sharing k :)

      Delete
  2. hurm, akak tak perasan pulak lagi... heeee...sebab malam tadi dan hari ni langsung x buka chrome... jap jap lagi lah... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk gune browser ap?
      FF?
      MG mmg peminat setia ngn chrome ni :)
      cantik kak!
      suke men wallpaper die tu :)

      Delete
  3. nice sharing MG..sy pon baru je tahu bnde ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks!
      laaa yeke?
      MG ingt MG sorang bru tahu ..
      g main wallpaper die..sume cecantik tau :)

      Delete
  4. Eh, my Chrome tiada pula jadi cenggini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde ea?
      MG punya ada.
      try gugel crik installer ke ap sbb MG belum ada msa plak nk crik ..soriii :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger