baby dia mesin - Denhanda

20 Aug 2013

baby dia mesin

mesti korang nak tau ape benda dan siapa yg lahirkan baby mesin ni kan?
haha.
takdela. sy saje je buat entri ni sebab lately and priviously dan memang dah semua org tau baby mesin ni ape.

salu je kita nampak status kt laman sosial.

"oh, my baby dah siap mandi, dah wangi.. muaaah2!! tayang die..."
"..sian my girl kena cium tadi ...grrr "
"...see my baby pinky dah ada skirt baru ! ..."

korang dapat agak tak ?
apa baby mesin ni?

"..tgk baby dah dapat bju baru !! sukeee! ..."
" ...sian baby nak kena tukar mommy ...huhu ..."


dapat agak x? dapat agak x?







 hehe...baby mesin tu adalah ....................................




nak tahu kenapa mereka memanggil kereta mereka baby?
sebabnya diorang SAYANG SANGAT kereta diorang tu.
sy pun syg , anda pun syg kan? haha
 ce tgk baby, semua org syg baby kan?
so kereta umpama baby. hehe.

psstttt..psssttt..kalau ada org pgil u baby that's mean u kereta . hahaha :P


12 comments:

  1. nama kereta akak pun baby...Baby Mia... *_^

    ReplyDelete
  2. tula...semua org kereta pgil baby ..
    comel je dgr ..hehehe

    ReplyDelete
  3. fiza pulak panggil bumblebee...

    ReplyDelete
  4. ade2 je nama kereta kan?
    yela, belinya mahal..
    so kena jaga la kan?
    kne syg2
    jgn bg dia mrajuk..hehe :)

    ReplyDelete
  5. Keta kesayangan mestilah disayang-sayang mcm baby...
    Tapi kalau buat hal...perghh...
    Tapi kalau babay buat hal..boleh pujuk2...hehe...

    ReplyDelete
  6. haha..
    mmg..kalau buat hal xrasa nak pgil baby dah nk pgil len sket. hehehe

    ReplyDelete
  7. ooo..saya xde kereta sdn bhd lagik.huu

    ReplyDelete
  8. uhhh...
    shark xdek kereta..
    kalu moto nk panggil apa ek..
    hehe.

    ReplyDelete
  9. @maisarah
    xd kete sendiri boleh dah nk pkir2 nnti nk pgil ape.hehe

    @shark
    kalau kete baby, kalau moto ermmmm, kalau moto...ermmmm....kalau moto lu pkir la sndri ..hahaha :P

    ReplyDelete
  10. xpanggil baby pun..panggil en.wira je..sebab penyelamat nak pergi mana2...hehe

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger