8share delete akaun - Denhanda

24 Aug 2013

8share delete akaun

tengah2 malam tadi nak try tgk 8share kot2 ada iklan baru or dah boleh cash out.
macam biasa masuk email pasword ... tgu loading ....wrong !
try lagi ..... wrong!!
try lagi pasword lain sebab maybe pasword salah sebab byk nau pasword...... wrong!!

try cek ejaan semua email pasword ok . submit ............. wrong!
aish!
ape kena ni?
takan team 8share dah delete akaun aku ni.
apa salah ku?? huhu

dah menggelabah yela, memang duit dalam tu sikit tp kalau andai kata delete ke ape ke memang malas nak join dah ..
so then MG pun reset pasword.
tak boleh jugak...senyap je page tu.

try masuk sekali lagi email utk reset password.
TAK BOLEH jugak!!

pastu MG teringat 8shared ni submit update dia akan pop up slide down kt top menu kan?
sebab mata MG hanya tertumpu pada kotak email yg utk diresetkan tu .

rupa rupanya...
bukan salah 8share.
salah MG pun bukan rasa.... ntah! haha



nampak tak??
philipino!!
memang la takde database diorang email MG 
diorang asing2 database sng kot.xdela srabut sgt kalau nk bg noti
nanti ade plak member 8share dapat noti dalam bhs pilipino.
kap kun kap jela ...hehhehe
aish!
buat cuak je .
menyampah MG...hahaha.

so korang pasni jgn cuak, cek korang betul search 8share malaysia or bukan k .
hahaha :P

18 comments:

  1. lol . haha . wat terkejut je awak nih. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...MG pun tekejut .
      tediam jap tadi duk tenung email ngn pasword rsa dah betul dah.
      hahaha :P

      Delete
    2. hehe , ape lahh , ehh , kalau awak nk beli powerbank tuh , boleh pm saya . kat no ni 0176210861 . okeh :) . saya guna oke je . tade pon makan b3 ke ape .

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha..
      begitula ceritanya..
      klaka, so sharing joke ngn kalian :)

      Delete
  3. hahaha.. kesian. Kecuaian sendiri rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula,
      kecik sgt popup die tgk .. tak perasan ..
      lagipun jarang2 bukak 8 share ...hikhik :)

      Delete
  4. adeh..
    nasib baik x sumpah seranah dulu 8share tu..
    hehe..
    kene buka mata bulat sket ler pasni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin mlm td dah ngntuk sgt la shark..
      tak dapat bepikir dgn waras..huhu

      Delete
  5. hihihihi.. nasib baik... kalau tak hangus ... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hangus mmg hangus.
      dala says dlu hangus cmtu je sbb xupdate akaun ..huhu

      Delete
  6. Hahahaha... Pernah jadi kot... Hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa, gelak2 ...
      penah rsa tu lg klaka tu ..huhu :D

      Delete
  7. suspen aje ingathkan dah kena ban coz of isu panas sekarang ni..nasib baik ok kan ekin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...huhu..
      skank mg diorang dah kerja keras nk close akuan mne yg xpatot..
      seram plak...
      xdptlah nnti earning dr 8share :)

      Delete
  8. haha ingatkn np td :) tpi naseb sedar..klau tak keciwa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      tula, lupa plak tgk pilipino then xtuka blik.
      ingt diorang 1 database je letak semua mklumat ...huhu

      Delete
  9. owh..x tahu apa2 pun pasal 8share..hehe boleh pulak begitu ye..:)

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger