Google bagi free RM600 ads percuma!! - Denhanda

15 Jul 2013

Google bagi free RM600 ads percuma!!

u guys dapat tak apa yg sy dapat dari en google kesayangan kita?




ada code kat belakang kad tu






ni semua adalah surat dari google.
google bagi sy peluang ads/ iklankan anything kat google page.
memang semua sedia maklum kalau nk iklan kt google ni mahal.
goole janji akan letak iklan sy kt page page best yg memang confirm akan meletupkan kita punya perniagaan.

tapi...buat masa ni sy mcm belum lagi nak ads kan ape2.
sy punya file sharing belum lg siap sepenuhnya.

so, kat sini sy nak buat kesempatan kat blogshop kat lua sana tu.
kalau siapa nak kita akan make a deal.
siapa yg berminat boleh email atau tglkan email anda nanti sy contact.


kalau nak tau lebih lanjut sila ke google adwors.
boleh join sendiri tapi yg SPEACIALNYA kat sini.
free advertising ..
sape tak nak kan???
kalau iklan RM100 kat google dah tak menang tangan .
ni kan pula RM600 beb!

kalau nak pm lelaju ea?
sebab dah ada org risik nak ni :)



12 comments:

  1. ehehe..memang lumayan,tapi saya tak berminat dgn bende2 cenggini

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada yg mmg main ads mmg suka.
      tp kalau xd yg nk di ads kan mmg xtau nk wtpe :)

      Delete
  2. wahhh...boleh juga nak cuba nih
    email momoy
    syalyx_00@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorii momoy :(
      dh release kt org lain ..bru bca komen.
      sbuk lak lately buat kueh rya, lme xmsuk blog :)

      Delete
  3. Wow... Interesting... (^_^)
    Xnak share ke mcm mane nk dptkn Iklan Free dr En. Google? He3

    http://giorgio-izas.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm..rahsianya adalah berharap..hehe
      xdela myb sy dah lme join ads kat gugel sbb promo kan file sharing and others.
      takde rahsia ape pun :)

      Delete
  4. x tau pulak psl ni..untungnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, xrmai plak blogger yg dpt.
      takut tipu tp dah guna betul plak :)

      Delete
  5. Replies
    1. nnti tgu uncle gugel pos ke kamu plak ye :)

      Delete
  6. Replies
    1. kalau rasa tak berkaitan kita abaikan je mi ..kan? haha.
      pin ads ni dah pun dibeli dan dah diguna pakai oelh hamba Allah ni.
      dah selamat rm600 tu :)

      Delete

Rakan Google+

Rakan Blogger