8 shared circle untung banyak - Denhanda

13 Jul 2013

8 shared circle untung banyak

8shared adalah mana dulu dikenali sebagai says.
tak tahu kenapa mereka tukar nama or says still ada lagi ke tak ke sy malas nak baca sejarah.




skank nak citer pasal says circle.
dulu, sy pernah blogging dan kerna dulu ada kesulitan yg tidak dapat di elakkan.
terpaksalah sy stop blogging dan ianya musnah sebab sy dah tak ingat apa2 ttg blog yg lama tu .
hahaha (nampak sgt memain)

so adelah dulu rakan blogger ajak join says circle.
sebab diorang cakap dgn bantuan rakan2, says earning akan meningkat dgn jayanya.
tak payah lagi nak merayu rayu nak suruh org klik.


so masa tu sy pun try la join says circle.
mak aih!
lepas sebulan memang tak kebulur la cakap.
terus cash rm380 masa tu ingat lagi.

teruja dan makin teruja.
member dalam circle says pun ceria je sbb dapat jgk income lingkungan macam tu.
kadang2 tak sampai 1 jam dah complete 5 iklan
hebat kan??
cool giler rasa masa tu.
jalan p kelas pun rasa macam nak bagitau sume orang yg poket ngah penuh...hahaha


TAPI



lama lama ada yg iri hati.
tak jujur (padahal main says circle pun dah tak jujur) 
die cakap dah klik tapi tak klik2.
earning kami sama rata tp earning dia tinggi melangit.

PENTIPU!

so sejak saya dulu stop blgging dan stop dari dunia maya ni.
saya tak tahu la ape citer kengkawan says circle sy dulu.


so guys?
korang macam mana earning tu?
make sure jgn buat macam ni ye.


alah korang semua dah pro.
visitors 100o/daily
tadak hal la nak complete iklan tu dalam sehari kan?


salah salah salah! hahaha!
saje nk share sbb jgn buat mcm ni.
kita akan rasa tak best dan paling penting tak berkat!!

1 comment:

  1. salam. jumpa kat mana 8shared circle niH?

    mohon singgah dan lawat
    http://nazifhakim.blogspot.com/

    ReplyDelete

Rakan Google+

Rakan Blogger