Kenapa nak autolike pada fan page? - Denhanda

11 Jun 2013

Kenapa nak autolike pada fan page?


Ada cara nak buat autolike. Ramai yg buat menyesal buat. Tp  ada jugak yg suka bila dah buat.
Terpulang pada diri masing-masing kan?
Auto like ni adalah cara yg paling senang untuk mendapat like yg banyak dalam masa beberapa minit anda post pada facebook.

Anda akan mendapati post anda akan di like secara auto oleh insan yg tidak dikenali sebab sekali kita dah setting autolike, status kita di facebook akan ditetapkan kepada umum yg mana semua pengguna di seluruh Malaysia akan dapat membaca dan boleh menekan button like di status anda.
Sy tidak tahu bagaimana fungsi dalaman nya tapi kadang2 pada yg like tak tahu pun yg mereka tekan button like tu.
Oleh sebab itu kita akan Nampak sesuatu fan page itu mempunyai like sampai 100K++ like tapi yg talking about this hanya 3 org.

Tapi kadang2 depends jugak, ada yg memang dapat like secara manual maknanya org akan like dgn hati yg rela but then akan melupakan ttg page itu.
Selalunya autolike ni disukai oleh orang2 yg suka tgk status di facebook mereka disukai ramai org dan pada owner fan page.

Fan page ramai like baru syok tgk kan?
Oleh yg demikian, mark zuckerberg telah buat disable beberapa function untuk tidak membolehkan semua liker melihat atau mendapat update dari fan page yg mereka like.
Kerna, mark fikir semua fan page membuat autolike ni so dia tak nak org akan rasa terganggu dengan notis yg mereka tidak suka dan mula komplen itu ini dan sekaligus akan memburukkan lagi reputasi facebook.
Pandai dan cepat juga mark dan team dia bertindak untuk selesaikan hal ni kan?
Dan ada yg perlu bayar 0.20 dollar untuk menghantar private msg kepada yg tidak menjadi kawan kita dalam facebook.

Langkah2 mengenakan bayaran ini adalah untuk menjaga privacy pengguna juga.
Mark and the team akan overcome setiap benda yg black hat buat sebab mark tak nak usaha dia berakhir dlm tahuun yg singkat kan?
So pada yg nak buat autolike tu rasanya tak payah kot.
Tp nak cuba pun boleh, sy ada cara yg paling ringkas.
jika ramai nak tahu akan sy sharekan secepat mungkin semudah 1 2 3 ..

ok, think positive, do positive J

1 comment:

Rakan Google+

Rakan Blogger